Boka

Kom och övernatta hos oss!

Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. Vi har 137 bäddar fördelat på 52 rum i 13 olika hus.

Husen på Tjärö ligger grupperade kring mittersta delen av ön. Rumsstorlekar, antal och standard varierar mellan husen. En del av rummen har dusch och toalett i rummet medans andra har dusch och toalett i korridoren.

Vi har ett självhushåll samt en servicebyggnad med dusch och bastu. Vår gemensamma bastu är igång mellan 17:30-21:00 varje kväll.

Vi har även två mindre stugor som ligger vackert nära vattnet där man kan bo 4 eller 5 personer.

Önskar ni hellre tälta går detta givetvis bra på ängen nere vid vår konferensbyggnad. Priset för detta är 75 kr p/p eller 200 för en familj.

Ena stugan, Anricks stuga, är beläget mitt på Tjärö, strax innan ön smalnar av på mitten. Med fantastisk utsikt över havet på två håll bor man nära allt, men ändå avskilt. Stugan är på två våningar och har en dubbelsäng och tre enkelsängar på övervåningen. På nedre plan finns ett mysigt allrum. Stugan har varken toalett/dusch eller kök, men ligger som alla andra hus nära vår servicebyggnad.

Vår andra stuga, Hönshuset, ligger vackert uppe på en kulle precis i anslutning till servicebyggnaden. Stugan är en enplansstuga med två våningssängar. I denna stuga finns det utrymme till mycket kackel.

Servicebyggnaden ligger centralt på ön (se karta nedan). Här finns dam- och herravdelning med gemensam bastu och ett stort självhushåll.

På Tjärö finns det mycket att göra och några av aktiviteterna finner ni här.

Till Tjärö är alla välkomna!

Pris från 515 kr / natt.