Boka

Aktuellt på Tjärö

 • 27 juli

  Alvin Thomas Blues band

  Alvin Thomas Blues band är tillbaka på kvällen den 27 juli 2019 för att förgylla en härlig sommarkväll med lite blues ute på restaurangdäcket.
  Grillbuffé serveras i två sittningar kl 1800 & 20:00 & bandet stämmer upp klockan 1900.
  Boka bord via telefon på 0454-60063.
  Hjärtligt välkomna! Team Tjärö
  Inspirationsvideo
 • 17 augusti

  Visans vänner

  Vi välkomnar Visans Vänner den 17 augusti. Visans vänner, ett gäng vissångare från hela Blekinge, spelar på vårt soldäck under eftermiddagen. Varmt välkomna!
 • 23 augusti - 25 augusti

  PLX 2019

  Musik och konstfestival i Blekinge Skärgård

  PLX Tjärö är en musik och konstfestival i fantastisk skärgårdsmiljö. I augusti samlas publik, konstnärer och artister från Sverige, Norden och världen för att under tre magiska dagar och nätter njuta av sommaren och naturen på Tjärö. Kulturföreningen PLX har under mer än tio års tid arrangerat och skapat kulturevenemang runt om i Sverige. Hemsida
 • 7 september

  Restaurangen är abonnerad på kvällen den 7 september

  Vårt café är öppet hela kvällen
 • 13 september - 15 september

  Tjäröfestivalen 2019 – Anordnad av kanotföreningen Öresund

  Tjäröfestivalen 2019 - Anordnad av kanotföreningen Öresund Kanotföreningen Öresund i Malmö har tagit över stafettpinnen för Tjäröfestivalen och kommer arrangera festivalen för andra året i rad 13-15 september 2019. Under Tjäröfestivalen kommer det finnas tillfälle för turpaddling och att gå kurser i havskajak med olika inriktningar, samt olika prova-på aktiviteter. Festivalen är för alla paddlare på olika nivåer! Förutom ett spännande program så bjuder Tjäröfestivalen även på mysig gemenskap. I paketpriset för festivalen ingår tältplats och all mat, samt möjlighet att delta i de många roliga programpunkterna. Föredrar man att bo inomhus så finns det möjlighet att boka in sig på Tjärös hotell och vandrarhem. Mer information om festivalen finns på Tjäröfestivalens hemsida samt Facebooksidan. Vi ses på Tjärö i september!
 • 20 september - 22 september

  INSIKTSRETREAT PÅ TJÄRÖ DEN 20-22 september

  INSIKTSRETREAT PÅ TJÄRÖ "Att må bra är lika naturligt för dig som att solen lyser." Upptäck de grundläggande naturlagarna som skapar din personliga värld med hjälp av Insiktsgruppen. Äntligen är det dags för höstens första Insiktsretreat. Denna gång besöker vi vackra Tjärö för en djupdykning i det mänskliga operativsystemet. VI KOMMER UTFORSKA: - Hur vårt sinne skapar vår upplevelse och syn på livet - Hur vi navigerar med styrka när livet är utmanande - Öka vår förståelse och närvaro i livet - Hur vi lätt gör positiva förändringar - Yoga VAD SOM INGÅR • 2 nätters boende på Tjärö • Hälsosam frukost, lunch och middag • Bastuflotte • Dagliga yogaspass • Färja Järnavik-Tjärö ToR (Resan till Järnavik ordnas av dig som deltagare) PRELIMINÄRT SCHEMA 20-22 SEPTEMBER PÅ TJÄRÖ FREDAG 16.00 Båten från Järnavik avgår 17.00 Välkomnande och incheckning 18.00 Yoga 20:00 Gemensam middag LÖRDAG 07.30 Yoga 10.00-17.00 KURS – Sinnets anatomi 18.00 Yoga 20:00 Gemensam middag SÖNDAG 07.30 Yoga 10.00-12.00 KURS – Insikter i vardagen 12.00 Gemensam lunch 14:00 Utcheckning Uppskattade tider Yoga och kurs utförs utomhus vid fint väder TJÄRÖ Mitt i den Blekingska skärgården finner man en av de större öarna: Tjärö. Här är naturen fantastisk; en skärgårdsidyll när den är som bäst. På Tjärö finns allt från solvarma klippor till avgrundsdjupa bergsbranter varvat med bokskog, ängar och betesmark. Hela ön är ett naturreservat med ett rikt växt- och fågelliv. KURSLEDARE PIERRE JARLSKOG - Insiktscoach Pierre startade insiktsakademin 2012, driver insiktspodden och jobbar med ett utbildningsprogram gentemot skolor där ungdomar utbildas på ett ett kreativt sätt i psykisk hälsa. ASTRID KVIST - Passionerad Aerial- & Vinyasayogalärare Astrid utbildad i RYT200 Yoga Alliance och Aerial Yoga kommer att leda er genom en helg av mysiga och utmanande Vinyasa flöden anpassade för alla nivåer och förutsättningar där fokus ligger på din kropp. PRIS & ANMÄLAN 3900 kr inklusive moms (enkelrumstillägg tillkommer) Anmälan och frågor till retreat@insiktsgruppen.se alt 0708-984615
Visa mer