Restaurang, Café & Picknickkorg

  Restaurang & café  

Vi älskar verkligen mat. Och det märks i vår restaurang. Vi serverar god, näringsrik och ekologiskt hållbar mat till dig som har lite högre krav vad du äter.

Restaurang

Med stort fokus på hållbar matlagning värnar vi om miljön här på Tjärö.

Fisk och skaldjur hör kusten till. Med utsikt över Blekinge skärgård tar vi vara på det som havet har att ge. I stort fokuserar vi på rena och enkla smaker – som verkligen smakar något. Oavsett om du besöker oss för frukost, lunch eller en trerätters med extra allt, möts du av en smakupplevelse att minnas.

På Tjärö äter du med både gom, öga och kropp! Att mat smakar bra och presenteras på ett tilltalande sätt tycker vi är självklart. Men mat ska även ge energi och välmående. Meningen är att den mat vi serverar, ska hålla dig pigg och energisk – hela dagen. Det goda samvetet kommer på köpet.

Välkommen till ett kök som bryr sig!

Lunch

Njut av en god lunch på Tjärö från kl. 12:00 – 15:00 måndag – söndag.

Avvikande öppettider kan förekomma och förboka därför gärna innan på 0454-600 63.

Varmt välkomna!

 

A la carte

Vår nya restaurang har öppnat!

Restaurangens öppettider

  • Mellan den 28-april-31 maj är restaurangen öppen varje fredags och lördagskväll. Övriga dagar öppnar vi restaurangen vid förbokningar.
  • Mellan den 1 juni-31 augusti är restaurangen öppen varje kväll.
  • Mellan den 1 september-31 oktober är restaurangen öppen varje fredags och lördagskväll. Övriga dagar öppnar vi restaurangen vid förbokningar.

För att vara säkra på att få en bit mat får ni gärna ringa och boka på 0454-60063.
Vi reserverar oss för ändringar i menyn.

Varmt välkomna till underbara Tjärö!

Komma hem efter restaurangbesöket

Sista ordinarie färjan lämnar Tjärö kl. 17:45 söndag-torsdag och 19:45 på fredag och lördag. Om ni är ett sällskap som ätit i restaurangen och vill ta en senare båt hem kan ni åka med Lilla Tjäröbåten. Lilla Tjäröbåten rymmer 10 personer per tur.

En senare hemfärd måste bokas och bekräftas senast dagen innan.

Se färjetider

Café

I vårt nybyggda café vars öppettider följer färjans tidtabell kan ni köpa glass, våffla, kaffe, läsk, öl, vin, apoteksprodukter samt annan enklare förtäring. Vi kommer även ha ett litet utbud av dagligvaror.

Utbudet kommer variera beroende på säsong.

Varmt välkomna till vårt café vid havet!